Historie

In 1908 richtte Mathildus Wilhelmus Brok een meubelmakerij op, genaamd firma M.W. Brok. Hij richtte zich vooral op de traditionele meubelfabricage voor particulieren en bedrijven. Naast de meubelfabricage was men tevens werkzaam in de bouw en de carrosseriebouw.

In 1951 heeft Gerhardus Johannes Aloysius Brok het bedrijf van zijn vader overgenomen onder de naam M.W. Brok & Zn. Onder zijn leiding groeide het bedrijf uit tot een meubel- en interieurbouwbedrijf van middelgrote omvang, met specialiteiten in de horeca en de slagerij- en bakkerijbranche.

De derde generatie diende zich aan in 1983 toen Marcel Brok als medevennoot toetrad in het bedrijf en een verdere specialisatie in de interieurbouw doorvoerde. Als interieurarchitect legde hij meer nadruk op het design en werkte hij verder het "turn-key"-concept uit. Derhalve worden projecten vanaf deze tijd veelal volledig door Brok uitgevoerd, vanaf bouwkundige- en installatietechnische werkzaamheden tot en met de volledige inrichting, stoffering en decoratie.

Peter Brok voegde zich in 1990 bij het bedrijf als bedrijfskundige en neemt de algemene taken voor zijn rekening, zodat Marcel Brok zich volledig kan toeleggen op het ontwerpen en de vaktechnische ondersteuning van de productie.


Historie toonbank

Historie toonbank


Historie advertentie

Historie advertentie