Certificering

Voor het waarborgen van de kwaliteit van onze werkzaamheden en de zorg voor het up-to-date blijven van de organisatie zijn wij in het bezit van een aantal certificeringen en kwalificaties.

VCA

Momenteel zijn we bezig met het behalen van de VCA-certificering. Alle medewerkers zijn inmiddels geschoold en we verwachten eind 2014 te zijn gecertificeerd.  VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het zorgt voor een veiliger omgeving voor onze medewerkers in de werkplaats maar ook bij montage op locatie.

SH&M

SH&M is het kennniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de timmer- en meubelindustrie. Ze begeleiden erkende leerbedrijven bij de opleiding van ruim 4000 leerlingen tot de professionele vakmensen van morgen. Brok Interieurbouw heeft, via het Samenwerkingsverband Regio Twente / Salland, continu leerlingen van alle niveaus die worden opgeleid tot vakmensen in de meubelindustrie en interieurbouw.

CBM

Brok Interieurbouw is aangesloten bij de koninklijke CBM, branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie. De CBM behartigt als businesspartner de belangen van haar leden en zet zich actief in voor een sterke creatieve maakindustrie voor wonen en werken.

Beroepsonderwijs bedrijfsleven

Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen om studenten de beste praktijkopleiding te geven. Brok Interieurbouw is een erkend leerbedrijf, een titel waar we trots op zijn.