De drie pijlers

Zowel de basis van ons logo als ook de kernwaarden van het bedrijf zijn telkens terug te voeren op de drie pijlers van ons bedrijf. De pijlers zijn Vormgeving, Vakmanschap en Veelzijdigheid.

Vormgeving

Onze ontwerpen staan garant voor creatieve ideeën en oplossingen voor diverse inrichtingsvraagstukken. Ontwerpen in 2D en 3D vormen een onderdeel van onze ontwerp aanbiedingen. Naast het ontwerpen verzorgen zij ook de architectonische begeleiding van onze projecten. Daarbij zal de afdeling werkvoorbereiding ook zorgdragen voor een optimale vertaling van ontwerp naar product.

Vakmanschap

Alle medewerkers van Brok Interieurbouw zijn gedegen vakkundig geschoold en hebben jarenlang ervaring in de interieurbouw. Zij beheersen de diverse facetten van maatwerk meubilair, van het traditionele meubelmaken tot het bewerken van moderne plaatmaterialen. Wij besteden veel aandacht aan het verder opleiden van onze medewerkers, met betrekking tot moderne productiemethoden en technieken alsmede veiligheid. Hierbij krijgen ook milieu en arbeidsomstandigheden ruim aandacht.

Veelzijdigheid

"Wij zijn niet voor één gat te vangen", lukt het niet op de standaard methode dan wordt er door middel van een interne brainstorm gekeken naar alle andere opties die hetzelfde resultaat kunnen opleveren. En wanneer nodig wordt er een proefmodel gemaakt om het ontwerp te toetsen aan de realiteit. Deze manier van werken, samen met een zorgvuldige selectie van toeleveranciers, heeft er voor gezorgd dat wij tot nu toe alle wensen van opdrachtgevers omtrent een ontwerp hebben kunnen realiseren.